Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego (2)
View/ Open
Date
2012Author
Drożdż, Jadwiga
Firlej, Krzysztof
Morkis, Grażyna
Mroczek, Robert
Szczepaniak, Iwona
Szymański, Marcin
Tereszczuk, Mirosława
Urban, Roman
Metadata
Show full item recordAbstract
Przemysł spożywczy na tle wybranych sektorów gospodarki narodowej w dobie ogólnoświatowego kryzysu gospodarczego. Rozwój, wartość oraz struktura produkcji przemysłu spożywczego. Wydajność pracy, zatrudnienie i wynagrodzenia. Inwestycje, majątek, produktywność przemysłu spożywczego i jego głównych branż. Struktura podmiotowa, koncentracja i konsolidacja. Efektywność przemysłu spożywczego. Ocena rozwoju tego przemysłu w Polsce na tle krajów UE. Stan wdrożenia systemów zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i systemów zarządzania jakością.
Collections
- Książki / Books [2915]
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.