polski
English
polski
Pomoc
Zaloguj
Przełącz nawigację
Przełącz nawigację
English
polski
Zobacz pozycję
Strona główna repozytorium
Repozytorium CeON
Artykuły / Articles
Zobacz pozycję
Strona główna repozytorium
Repozytorium CeON
Artykuły / Articles
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Attempt to use dry Biopan-s sourdough to modify the technological process of whole-grain, rye bread production
Oglądaj/
Otwórz
Dziuba_Attempt_To_Use_Dry_Biopan_s_Sourdough_To_Modify_2012.pdf (6.979MB)
Data
2012
Autor
Dziuba, Szymon T.
Stasiak-Betlejewska, Renata
Gołębiecka, Natalia
Metadane
Pokaż pełny rekord
mailto:?subject=Polecam publikację w Repozytorium CeON&body=Polecam publikację pt. „Attempt to use dry Biopan-s sourdough to modify the technological process of whole-grain, rye bread production”, dostępną w Repozytorium CeON [https://depot.ceon.pl/handle/123456789/9859].
Poleć publikację
URI
https://depot.ceon.pl/handle/123456789/9859
Kolekcje
Artykuły / Articles
[16165]
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Szukaj w repozytorium
W tej kolekcji
Przeglądaj
Całe repozytorium
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Afiliacja
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Afiliacja
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Statystyki
Liczba publikacji w repozytorium:
22391
Przejrzyj statystyki użycia