Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (33) Analiza bezpieczeństwa żywnościowego Polski
dc.contributor.author | Gulbicka, Bożena | |
dc.contributor.author | Kwasek, Mariola | |
dc.contributor.author | Obiedzińska, Agnieszka | |
dc.date.accessioned | 2016-09-05T09:46:48Z | |
dc.date.available | 2016-09-05T09:46:48Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-590-1 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/10282 | |
dc.description | Seria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 19 | pl_PL |
dc.description.abstract | Celem pracy jest analiza kluczowych warunków bezpieczeństwa żywnościowego Polski – fizycznej dostępności żywności, ekonomicznej dostępności żywności oraz bezpieczeństwa żywności. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | żywność | pl_PL |
dc.subject | bezpieczeństwo żywnościowe | pl_PL |
dc.title | Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (33) Analiza bezpieczeństwa żywnościowego Polski | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl_PL |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2915]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.