Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorGulbicka, Bożena
dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.contributor.authorObiedzińska, Agnieszka
dc.date.accessioned2016-09-05T09:46:48Z
dc.date.available2016-09-05T09:46:48Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.isbn978-83-7658-590-1
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/10282
dc.descriptionSeria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 19pl_PL
dc.description.abstractCelem pracy jest analiza kluczowych warunków bezpieczeństwa żywnościowego Polski – fizycznej dostępności żywności, ekonomicznej dostępności żywności oraz bezpieczeństwa żywności.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościowepl_PL
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (33) Analiza bezpieczeństwa żywnościowego Polskipl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.