Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorCelmerowski, Zbigniew
dc.contributor.authorMarjańska, Ewa
dc.contributor.authorSzpakowska, Maria
dc.contributor.authorGrudowski, Piotr
dc.contributor.authorBrodnicka, Elwira
dc.date.accessioned2016-09-14T18:47:29Z
dc.date.available2016-09-14T18:47:29Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-83-8085-004-0
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/10390
dc.descriptionFragmenty publikacjipl
dc.description.abstractKsiążka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherDifin SApl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/pl/legalcode
dc.subjectnarzędzia zarządzania jakościąpl_PL
dc.subjectmetody doskonaleniapl_PL
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościpl_PL
dc.subjectsystemy zarządzaniapl_PL
dc.subjectzarządzanie jakościąpl_PL
dc.titleWybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności systemy, metody, narzędziapl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPartpl_PL
dc.description.epersonWydawnictwo Difin
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska