dc.contributor.author | Celmerowski, Zbigniew | |
dc.contributor.author | Marjańska, Ewa | |
dc.contributor.author | Szpakowska, Maria | |
dc.contributor.author | Grudowski, Piotr | |
dc.contributor.author | Brodnicka, Elwira | |
dc.date.accessioned | 2016-09-14T18:47:29Z | |
dc.date.available | 2016-09-14T18:47:29Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-8085-004-0 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/10390 | |
dc.description | Fragmenty publikacji | pl |
dc.description.abstract | Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych.
Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Difin SA | pl_PL |
dc.rights | Creative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/pl/legalcode | |
dc.subject | narzędzia zarządzania jakością | pl_PL |
dc.subject | metody doskonalenia | pl_PL |
dc.subject | bezpieczeństwo żywności | pl_PL |
dc.subject | systemy zarządzania | pl_PL |
dc.subject | zarządzanie jakością | pl_PL |
dc.title | Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności systemy, metody, narzędzia | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bookPart | pl_PL |
dc.description.eperson | Wydawnictwo Difin | |
dc.rights.DELETETHISFIELD | info:eu-repo/semantics/openAccess | |