Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.contributor.authorOmar, M. K.
dc.date.accessioned2016-09-27T19:02:16Z
dc.date.available2016-09-27T19:02:16Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationS. Dziuba, K. Szołtysek. K., M. K. Omar: „ Wykorzystanie metody FAM do badania i oceny mieszanek mąk w systemie FMC – FAM” Przemysł Zbożowo-Młynarski nr 12, 2006, s. 27-29pl_PL
dc.identifier.issn0033-2461
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/10444
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherPrzemysł Zbożowo-Młynarskipl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectmetoda FAMpl_PL
dc.subjectmieszanie mąkpl_PL
dc.subjectsystem FMC-FAMpl_PL
dc.titleWykorzystanie metody FAM do badania i oceny mieszanek mąk w systemie FMC – FAMpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska