Show simple item record

dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.contributor.authorOmar, M. K.
dc.date.accessioned2016-09-27T19:02:16Z
dc.date.available2016-09-27T19:02:16Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationS. Dziuba, K. Szołtysek. K., M. K. Omar: „ Wykorzystanie metody FAM do badania i oceny mieszanek mąk w systemie FMC – FAM” Przemysł Zbożowo-Młynarski nr 12, 2006, s. 27-29pl_PL
dc.identifier.issn0033-2461
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/10444
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherPrzemysł Zbożowo-Młynarskipl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectmetoda FAMpl_PL
dc.subjectmieszanie mąkpl_PL
dc.subjectsystem FMC-FAMpl_PL
dc.titleWykorzystanie metody FAM do badania i oceny mieszanek mąk w systemie FMC – FAMpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska