Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorStasiak-Betlejewska, Renata
dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.date.accessioned2016-09-28T09:35:36Z
dc.date.available2016-09-28T09:35:36Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationStasiak-Betlejewska Renata, Dziuba Szymon: Analiza poziomu jakości podstawą doskonalenia przedsiębiorstw na przykładzie przemysłu spożywczego, w: Wybrane problemy z teorii i praktyki zarządzania wartością w przedsiębiorstwie = Selected issued of theory and practice of business value management / Ziółkowska Bogusława ( red. ), 2013, Sekcja Wydawnictw Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiej, ISBN 978-83-63500-42-9, ss. 101-128pl_PL
dc.identifier.isbn978-83-63500-42-9
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/10452
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherSekcja Wydawnictw Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiejpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectjakośćpl_PL
dc.subjectdiagram Pareto-Lorenzapl_PL
dc.subjectFMEApl_PL
dc.titleAnaliza poziomu jakości podstawą doskonalenia przedsiębiorstw na przykładzie przemysłu spożywczegopl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska