dc.contributor.author | Stasiak-Betlejewska, Renata | |
dc.contributor.author | Dziuba, Szymon | |
dc.date.accessioned | 2016-09-28T09:35:36Z | |
dc.date.available | 2016-09-28T09:35:36Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Stasiak-Betlejewska Renata, Dziuba Szymon: Analiza poziomu jakości podstawą doskonalenia przedsiębiorstw na przykładzie przemysłu spożywczego, w: Wybrane problemy z teorii i praktyki zarządzania wartością w przedsiębiorstwie = Selected issued of theory and practice of business value management / Ziółkowska Bogusława ( red. ), 2013, Sekcja Wydawnictw Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiej, ISBN 978-83-63500-42-9, ss. 101-128 | pl_PL |
dc.identifier.isbn | 978-83-63500-42-9 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/10452 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Sekcja Wydawnictw Wydziału Zarządzania Politechniki Częstochowskiej | pl_PL |
dc.rights | Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode | |
dc.subject | jakość | pl_PL |
dc.subject | diagram Pareto-Lorenza | pl_PL |
dc.subject | FMEA | pl_PL |
dc.title | Analiza poziomu jakości podstawą doskonalenia przedsiębiorstw na przykładzie przemysłu spożywczego | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | pl_PL |
dc.contributor.organization | Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu | pl_PL |
dc.description.eperson | Szymon T. Dziuba | |
dc.rights.DELETETHISFIELD | info:eu-repo/semantics/openAccess | |