Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorStasiak, Dariusz
dc.contributor.authorMaksymiec, Marcin
dc.contributor.authorNowaczyk, Agata
dc.contributor.authorSarecka-Hujar, Beata
dc.contributor.authorOstróżka-Cieślik, Aneta
dc.contributor.authorBanyś, Anna
dc.contributor.authorMajchrzocka, Sabina
dc.contributor.authorSłopiecka, Aleksandra
dc.contributor.authorKuziw, Agnieszka
dc.contributor.authorBrodziak, Aneta
dc.contributor.authorKrawęcka, Ada
dc.contributor.authorCzernecki, Tomasz
dc.contributor.authorKostecka, Małgorzata
dc.contributor.authorKról, Jolanta
dc.contributor.authorPańczyk, Ola
dc.contributor.authorPujer, Klaudia
dc.date.accessioned2016-12-05T10:10:58Z
dc.date.available2016-12-05T10:10:58Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationK. Pujer (red.), Dietetyka. Żywienie w zdrowiu i chorobie, EXANTE, Wrocław 2016.pl_PL
dc.identifier.isbn978-83-65690-05-0
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/10809
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherEXANTEpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/legalcode
dc.subjectnawyki żywieniowepl_PL
dc.subjectżywienie w chorobiepl_PL
dc.subjectżywienie w zdrowiupl_PL
dc.subjectdietetykapl_PL
dc.titleDietetyka. Żywienie w zdrowiu i chorobiepl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.description.epersonKlaudia Pujer
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez
utworów zależnych 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Polska