Show simple item record

dc.contributor.authorSeremak-Bulge, Jadwiga
dc.contributor.authorDybowski, Grzegorz
dc.contributor.authorPasińska, Dorota
dc.contributor.authorRoman, Monika
dc.contributor.authorZawadzka, Danuta
dc.contributor.authorStańko, Stanisław
dc.date.accessioned2017-06-21T11:17:11Z
dc.date.available2017-06-21T11:17:11Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-83-7658-640-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/12491
dc.descriptionSeria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 31pl
dc.description.abstractW opracowaniu przedstawiono sytuację i zmiany na światowym i międzynarodowym rynku wołowiny, wieprzowiny, mięsa drobiowego oraz produktów mleczarskich i ich wpływ na rynek krajowy oraz możliwości jego rozwoju. W poszczególnych rozdziałach przedstawiono podstawowe informacje o podaży, popycie, cenach, największych dostawcach oraz odbiorcach i obrotach handlowych na rynkach światowych i międzynarodowych, a także zmiany w latach 2000-2015 oraz ich wpływ na rynek krajowy i handel zagraniczny produktami rolno-spożywczymi.pl
dc.language.isopl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek*
dc.subjectrynekpl
dc.subjectmlekopl
dc.subjectprzetwory mlecznepl
dc.subjectcenapl
dc.subjectspożyciepl
dc.subjecthandel zagranicznypl
dc.subjectmięsopl
dc.subjectmięso drobiowepl
dc.subjectmięso wieprzowepl
dc.subjectmięso wołowepl
dc.subjectrynek światowypl
dc.subjectpodażpl
dc.subjectpopytpl
dc.subjectrynek rolnypl
dc.titleSytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwojupl
dc.typebookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.