Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorDrożdż, Jadwiga
dc.contributor.authorJudzińska, Agnieszka
dc.contributor.authorKopiński, Jerzy
dc.contributor.authorMatyka, Mariusz
dc.contributor.authorMroczek, Robert
dc.contributor.authorTereszczuk, Mirosława
dc.date.accessioned2017-06-26T08:15:20Z
dc.date.available2017-06-26T08:15:20Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-83-7658-649-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/12513
dc.descriptionSeria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 39pl
dc.description.abstractCelem pracy jest przedstawienie sytuacji ekonomiczno-finansowej oraz zmian, jakie zaszły w produkcji i strukturach branż przemysłu spożywczego zajmujących się przetwórstwem produktów pochodzenia roślinnego w latach 2010-2015.pl
dc.language.isopl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek*
dc.subjectprzemysł spożywczypl
dc.subjectprodukcja roślinnapl
dc.subjectprzemysł paszowypl
dc.subjectprzemysł olejarskipl
dc.subjectprzemysł młynarskipl
dc.subjectprzemysł cukrowniczypl
dc.subjectprzemysł owocowo-warzywnypl
dc.subjectprzemysł ziemniaczanypl
dc.subjectprzemysł piekarskipl
dc.subjectpodażpl
dc.subjecthandel zagranicznypl
dc.subjectcenapl
dc.subjectsytuacja finansowapl
dc.subjectsytuacja ekonomicznapl
dc.titlePrzetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015pl
dc.typebookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.contributor.organizationInstytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa − Państwowy Instytut Badawczypl


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.