Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorChechelski, Piotr
dc.contributor.authorFigiel, Szczepan
dc.contributor.authorGrochowska, Renata
dc.contributor.authorKozłowski, Wojciech
dc.contributor.authorKuberska, Dominika
dc.date.accessioned2017-08-07T18:31:43Z
dc.date.available2017-08-07T18:31:43Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-83-7658-654-0
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/12784
dc.descriptionSeria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 43pl
dc.description.abstractCzynniki determinujące aktywność innowacyjną przedsiębiorstw. Teoretyczne aspekty dyfuzji i adopcji innowacji. Bariery dyfuzji i adopcji innowacji. Postawy konsumentów wobec innowacji na rynku produktów żywnościowych w świetle własnych badań ankietowych. Rola rolniczych systemów innowacji w kształtowaniu innowacyjności sektora rolno-spożywczego i obszarów wiejskich. Innowacyjność gospodarek wybranych krajów w kontekście Narodowych Systemów Innowacji.pl
dc.language.isopl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek*
dc.subjectinnowacyjnośćpl
dc.subjectobszar wiejskipl
dc.subjectinnowacjapl
dc.subjectsektor rolno-przemysłowypl
dc.titleUwarunkowania rozwoju i dyfuzji innowacji w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskichpl
dc.typebookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.contributor.organizationUniwersytet Warmińsko-Mazurskipl


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.