Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKomorowska-Szczepańska, Wanda
dc.contributor.authorPlata, Anna
dc.contributor.authorPodgórska, Marzena
dc.date.accessioned2018-02-07T10:38:40Z
dc.date.available2018-02-07T10:38:40Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-83-926884-3-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/14497
dc.description.abstractWraz z postępem technologii i rozwojem nauki żywność staje się coraz „lepsza”, a reklama zachęca do jej kupowania i spożywania. Niestety staje się to bardzo niebezpieczne dla konsumentów i ich masy ciała, tym bardziej, że coraz częściej tryb życia jest mało aktywny. Można wyróżnić grupę osób niedbających o swój stan zdrowia i nieprowadzących zdrowego stylu życia oraz grupę osób postępującą przeciwnie. Nadmierna dbałość o sylwetkę oraz zdrowie również może doprowadzić do zagrożenia i zaburzenia prawidłowego funkcjonowania organizmu, a nawet zgonu. Znajomość symptomów i zaburzeń odżywiania pozwoli na szybkie rozpoznanie i zastosowanie prawidłowego leczenia.pl
dc.publisherWydawnictwo Wyższej Szkoły Zarządzania w Gdańskupl
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/*
dc.subjectzaburzenia odżywianiapl
dc.subjectanoreksjapl
dc.subjectbulimiapl
dc.subjectbigoreksjapl
dc.subjectortoreksjapl
dc.titleProblem zaburzeń odżywianiapl
dc.typebookPartpl
dc.contributor.organizationAkademia Morska w Gdyni, Katedra Handlu i Usługpl
dc.contributor.organizationWyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku, Wydział Fizjoterapii i Nauk o Zdrowiupl


Pliki tej pozycji

Thumbnail
Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska