Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.editorŚwietlik, Krystyna
dc.date.accessioned2018-03-05T15:38:59Z
dc.date.available2018-03-05T15:38:59Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-83-7658-707-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/14848
dc.descriptionSeria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 65pl
dc.description.abstractDemograficzne uwarunkowania światowego i krajowego popytu na żywność w latach 2000-2015. Problemy światowego i europejskiego bezpieczeństwa żywnościowego. Dostępność ekonomiczna żywności w wymiarze globalnym i narodowym oraz próba jej pomiaru w 2000 i 2015 r. Samowystarczalność żywnościowa jako wyznacznik bezpieczeństwa żywnościowego. Ocena samowystarczalności głównych działów sektora żywnościowego w wymiarze globalnym i narodowym w latach 2000-2015: samowystarczalność żywnościowa w zakresie produktów zbożowych, produktów mięsnych, mleka i produktów mleczarskich, nasion oleistych i produktów ich przetwórstwa, cukru.pl
dc.language.isopl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek*
dc.subjectpopyt na żywnośćpl
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościowepl
dc.subjectsamowystarczalność żywnościowapl
dc.subjectsektor żywnościowypl
dc.subjectprodukty zbożowepl
dc.subjectprodukty mięsnepl
dc.subjectmlekopl
dc.subjectprodukty mleczarskiepl
dc.subjectcukierpl
dc.titleEwolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowegopl
dc.typebookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.