Show simple item record

dc.contributor.editorSzczepaniak, Iwona
dc.date.accessioned2018-04-25T10:38:38Z
dc.date.available2018-04-25T10:38:38Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-83-7658-709-7
dc.identifier.otherDOI:10.30858/pw/9788376587097
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/15194
dc.descriptionSeria: Monografie Programu Wieloletniego nr 67pl
dc.description.abstractWpływ uwarunkowań makroekonomicznych, politycznych i społecznych na konkurencyjność sektora żywnościowego w Polsce w kontekście procesów globalnych. Przewagi komparatywne w polskim handlu produktami rolno-spożywczymi. Ceny relatywne w polskim eksporcie produktów rolno-spożywczych do krajów Unii Europejskiej. Umowy o wolnym handlu UE z Ukrainą, Gruzją i Mołdawią a konkurencyjność polskich producentów żywności. Działalność promocyjna jako czynnik konkurencyjności polskich producentów żywności. Postęp biologiczny w rolnictwie i jego wpływ na konkurencyjność producentów rolnych.pl
dc.language.isopl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek*
dc.subjectkonkurencyjnośćpl
dc.subjectproducentpl
dc.subjectżywnośćpl
dc.subjectproducent żywnościpl
dc.subjectsektor żywnościowypl
dc.subjecthandelpl
dc.subjecteksportpl
dc.subjectprodukt rolno-spożywczypl
dc.subjectumowa o wolnym handlupl
dc.subjectrolnictwopl
dc.titleKonkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty (3)pl
dc.typebookpl


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.