Operation of Production System in Food Industry in Accordance With the Requirements of 3rd Toyota's Management Principles
dc.contributor.author | Borkowski, Stanisław | |
dc.contributor.author | Szklarzyk, Paweł | |
dc.date.accessioned | 2014-02-24T16:23:38Z | |
dc.date.available | 2014-02-24T16:23:38Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.isbn | 978-605-5343-80-4 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/3483 | |
dc.description.abstract | Improvement is a very important part in the organization. Reducing cycle time allows fast response to customer orders. This chapter presents theresults of researchcarried outin the companyproducingvegetable and fruit preserves. Research was carried outaccording to the BOST methoddesignedat the Instituteof Production Engineering, Czestochowa University of Technology. The obtained results allow obtaining the opinion of employees on the functioning of the production system. | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | Savaş Kitap ve Yayınevi | en |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | muda | en |
dc.subject | correlation analysis | en |
dc.subject | Toyota's management principles | en |
dc.subject | characteristics of respondents | en |
dc.subject | BOST | en |
dc.title | Operation of Production System in Food Industry in Accordance With the Requirements of 3rd Toyota's Management Principles | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | en |
dc.contributor.organization | Częstochowa University of Technology | en |
dc.description.eperson | Stanisław Borkowski |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Artykuły / Articles [16126]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.