Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorBorkowski, Stanisław
dc.contributor.authorSzklarzyk, Paweł
dc.date.accessioned2014-02-24T16:23:38Z
dc.date.available2014-02-24T16:23:38Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-605-5343-80-4
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3483
dc.description.abstractImprovement is a very important part in the organization. Reducing cycle time allows fast response to customer orders. This chapter presents theresults of researchcarried outin the companyproducingvegetable and fruit preserves. Research was carried outaccording to the BOST methoddesignedat the Instituteof Production Engineering, Czestochowa University of Technology. The obtained results allow obtaining the opinion of employees on the functioning of the production system.en
dc.language.isoenen
dc.publisherSavaş Kitap ve Yayınevien
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectmudaen
dc.subjectcorrelation analysisen
dc.subjectToyota's management principlesen
dc.subjectcharacteristics of respondentsen
dc.subjectBOSTen
dc.titleOperation of Production System in Food Industry in Accordance With the Requirements of 3rd Toyota's Management Principlesen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen
dc.contributor.organizationCzęstochowa University of Technologyen
dc.description.epersonStanisław Borkowski


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.