Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorBrzostek-Kasprzak, Bożena
dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.contributor.authorMichna, Waldemar
dc.contributor.authorObiedziński, Mieczysław W.
dc.date.accessioned2014-03-20T12:38:09Z
dc.date.available2014-03-20T12:38:09Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-83-7658-140-8
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3680
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 8pl
dc.description.abstractZwiązek między żywnością a zdrowiem człowieka. Jakość i bezpieczeństwo żywności. Systemy jakości żywności. Obszary ryzyka w łańcuchu rolno-żywnościowym. Monitoring jakości gleb, surowców rolnych oraz przetworzonych produktów żywnościowych jako gwarancja bezpieczeństwa żywności. Systemy bezpieczeństwa żywności w Polsce i wybranych krajach UE.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectjakośćpl
dc.subjectkraje Unii Europejskiejpl
dc.subjectbezpieczna żywnośćpl
dc.subjectkonsumentpl
dc.subjectżywnośćpl
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym [13]: Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumentapl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.