Show simple item record

dc.contributor.authorFigiel, Szczepan
dc.contributor.authorKuberska, Dominika
dc.contributor.authorKufel, Justyna
dc.date.accessioned2014-03-20T14:25:35Z
dc.date.available2014-03-20T14:25:35Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-83-7658-173-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3686
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 15pl
dc.description.abstractEkonomiczna istota koncepcji klastów. Kluczowe uwarunkowania powstawania i rozwoju klastrów rolno-żywnościowych w Polsce: ekonomiczne (podażowe, popytowe, strukturalne), instytucjonalne. Identyfikacja i przestrzenne rozmieszczenie klastrów rolno-żywnościowych. Przykłady światowych klastrów rolno-żywnościowych: kalifornijski klaster produkcji wina, holenderski klaster kwiatów.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectkonkurencyjnośćpl
dc.subjectklasterpl
dc.subjectintegracjapl
dc.subjecttrendypl
dc.titleAnaliza uwarunkowań i stanu rozwoju klastrów rolno-żywnościowych w Polscepl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.