Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorBorek, Robert
dc.contributor.authorBorzęcka-Walker, Magdalena
dc.contributor.authorFaber, Antoni
dc.contributor.authorJarosz, Zuzanna
dc.contributor.authorKozyra, Jerzy
dc.contributor.authorPudełko, Rafał
dc.contributor.authorRunowski, Henryk
dc.contributor.authorSyp, Alina
dc.contributor.authorWrzaszcz, Wioletta
dc.contributor.authorZaliwski, Andrzej
dc.contributor.authorZegar, Józef St.
dc.date.accessioned2014-03-21T11:21:55Z
dc.date.available2014-03-21T11:21:55Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-83-7658-222-1
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3703
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 50pl
dc.description.abstractBilans węgla i emisji gazów cieplarnianych (dwutlenku węgla, metanu i podtlenku azotu) w polskim rolnictwie. Rolnictwo ekologiczne w Polsce - stan i perspektywa. Czynniki kształtujące poziom zrównoważenia gospodarstw rolnych. Uwarunkowania i czynniki rozwoju rolnictwa zrównoważonego.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectgospodarstwo zrównoważonepl
dc.subjectgospodarstwo ekologicznepl
dc.subjecttlenki azotupl
dc.subjectmetanpl
dc.subjectdwutlenek węglapl
dc.subjectgazy cieplarnianepl
dc.subjectrolnictwo ekologicznepl
dc.subjectrozwój zrównoważonypl
dc.subjectzrównoważeniepl
dc.subjectrolnictwopl
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (15)pl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.