Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny
dc.contributor.author | Rycombel, Danuta | |
dc.contributor.author | Zawadzka, Danuta | |
dc.contributor.author | Wierzbicka, Agnieszka | |
dc.date.accessioned | 2014-03-24T10:27:56Z | |
dc.date.available | 2014-03-24T10:27:56Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-228-3 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/3716 | |
dc.description | Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 36 | pl |
dc.description.abstract | Tendencje rozwoju światowego pogłowia bydła, produkcji, konsumpcji oraz cen wołowiny w latach 1995-2012. Produkcja wołowiny w systemach jakości. Rynek wołowiny w Polsce: dopłaty bezpośrednie; rozwój pogłowia; wielkość produkcji; ceny skupu; zbytu i detaliczne; konsumpcja; handel zagraniczny; organizacja rynku. | pl |
dc.language.iso | pl | pl |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | dopłaty bezpośrednie | pl |
dc.subject | handel zagraniczny | pl |
dc.subject | konsumpcja | pl |
dc.subject | wielkość produkcji | pl |
dc.subject | cena | pl |
dc.subject | Polska | pl |
dc.subject | świat | pl |
dc.subject | wołowina | pl |
dc.subject | rynek | pl |
dc.title | Sytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowiny | pl |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2906]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.