Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorRycombel, Danuta
dc.contributor.authorZawadzka, Danuta
dc.contributor.authorWierzbicka, Agnieszka
dc.date.accessioned2014-03-24T10:27:56Z
dc.date.available2014-03-24T10:27:56Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-83-7658-228-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3716
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 36pl
dc.description.abstractTendencje rozwoju światowego pogłowia bydła, produkcji, konsumpcji oraz cen wołowiny w latach 1995-2012. Produkcja wołowiny w systemach jakości. Rynek wołowiny w Polsce: dopłaty bezpośrednie; rozwój pogłowia; wielkość produkcji; ceny skupu; zbytu i detaliczne; konsumpcja; handel zagraniczny; organizacja rynku.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectdopłaty bezpośredniepl
dc.subjecthandel zagranicznypl
dc.subjectkonsumpcjapl
dc.subjectwielkość produkcjipl
dc.subjectcenapl
dc.subjectPolskapl
dc.subjectświatpl
dc.subjectwołowinapl
dc.subjectrynekpl
dc.titleSytuacja na światowym rynku wołowiny i jej wpływ na polski sektor wołowinypl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.