Show simple item record

dc.contributor.authorFloriańczyk, Zbigniew
dc.contributor.authorBuks, Joanna
dc.contributor.authorKunikowski, Grzegorz
dc.date.accessioned2014-03-25T09:07:58Z
dc.date.available2014-03-25T09:07:58Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-83-7658-230-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3739
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 51pl
dc.description.abstractWpływ zaangażowania rolnictwa w produkcji energii odnawialnej na rynek żywności. Produkcja rolnicza na cele energetyczne a zasoby przyrodnicze i bezpieczeństwo żywności na poziomie kraju. Strategiczne dokumenty UE i Polski dotyczące produkcji OZE. Klasyfikacja technologii przetwarzania biomasy na energię. Produkcja energii z biomasy, pochodzącej z surowców żywnościowych, roślin, odpadów i pochodnych produkcji żywności.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectOZEpl
dc.subjectrolnictwo zrównoważonepl
dc.subjectzasoby odnawialnepl
dc.subjectbiomasapl
dc.subjectenergia odnawialnapl
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (16). Produktywność rolnictwa z perspektywy produkcji żywności i surowców dla energii odnawialnejpl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.