Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorFloriańczyk, Zbigniew
dc.contributor.authorBuks, Joanna
dc.contributor.authorKunikowski, Grzegorz
dc.date.accessioned2014-03-25T09:07:58Z
dc.date.available2014-03-25T09:07:58Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-83-7658-230-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3739
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 51pl
dc.description.abstractWpływ zaangażowania rolnictwa w produkcji energii odnawialnej na rynek żywności. Produkcja rolnicza na cele energetyczne a zasoby przyrodnicze i bezpieczeństwo żywności na poziomie kraju. Strategiczne dokumenty UE i Polski dotyczące produkcji OZE. Klasyfikacja technologii przetwarzania biomasy na energię. Produkcja energii z biomasy, pochodzącej z surowców żywnościowych, roślin, odpadów i pochodnych produkcji żywności.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectOZEpl
dc.subjectrolnictwo zrównoważonepl
dc.subjectzasoby odnawialnepl
dc.subjectbiomasapl
dc.subjectenergia odnawialnapl
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (16). Produktywność rolnictwa z perspektywy produkcji żywności i surowców dla energii odnawialnejpl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.