Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorBrzostek-Kasprzak, Bożena
dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.contributor.authorObiedzińska, Agnieszka
dc.contributor.authorPiotrowski, Walerian
dc.date.accessioned2014-03-25T20:39:38Z
dc.date.available2014-03-25T20:39:38Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-83-7658-269-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3757
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 59pl
dc.description.abstractBezpieczeństwo żywnościowe. Fizyczna i ekonomiczna dostępność żywności. Jakość i bezpieczeństwo żywności. Ocena związku między czynnikami determinującymi stan zdrowia ludności w Polsce a umieralnością. Subiektywna ocena stopnia zaspokojenia potrzeb żywnościowych.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectbezpieczna żywnośćpl
dc.subjectżywnośćpl
dc.subjectzdrowiepl
dc.subjectstan wyżywieniapl
dc.subjectprawo do żywnościpl
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościowepl
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (17). Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowegopl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.