Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorFloriańczyk, Zbigniew
dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.contributor.authorWrzaszcz, Wioletta
dc.contributor.authorZegar, Józef St.
dc.date.accessioned2014-03-26T09:32:44Z
dc.date.available2014-03-26T09:32:44Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-83-7658-207-8
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3770
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 33.1en
dc.description.abstractZarys problemów badawczych konkurencyjności rolnictwa zrównoważonego. Rolnictwo zrównoważone w świetle wybranych kryteriów i mikroekonomii. Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumentów. Produktywność i zrównoważenie rolnictwa z punktu widzenia strategii rozwoju.en
dc.language.isoenen
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczyen
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectbezpieczna żywnośćen
dc.subjectproduktywnośćen
dc.subjectkonsumenten
dc.subjectjakośćen
dc.subjectżywnośćen
dc.subjectrozwój zrównoważonyen
dc.subjectzrównoważenieen
dc.subjectrolnictwoen
dc.titleFrom the research on socially-sustainable agriculture [14]en
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/booken
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczyen
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.