Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorHryszko, Krzysztof
dc.contributor.authorSzajner, Piotr
dc.date.accessioned2014-03-26T13:39:52Z
dc.date.available2014-03-26T13:39:52Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-83-7658-383-9
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3783
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 71pl
dc.description.abstractPrezentacja sektora cukrowniczego. Światowy rynek cukru. Przemiany strukturalne w polskim sektorze cukrowniczym. Ocena wpływu światowych cen na krajowy rynek cukru.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectprzemysł cukrowniczypl
dc.subjectprodukcjapl
dc.subjectcenapl
dc.subjectrynekpl
dc.subjectcukierpl
dc.titleSytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polscepl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.