Show simple item record

dc.contributor.authorHryszko, Krzysztof
dc.contributor.authorSzajner, Piotr
dc.date.accessioned2014-03-26T13:39:52Z
dc.date.available2014-03-26T13:39:52Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-83-7658-383-9
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3783
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 71pl
dc.description.abstractPrezentacja sektora cukrowniczego. Światowy rynek cukru. Przemiany strukturalne w polskim sektorze cukrowniczym. Ocena wpływu światowych cen na krajowy rynek cukru.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectprzemysł cukrowniczypl
dc.subjectprodukcjapl
dc.subjectcenapl
dc.subjectrynekpl
dc.subjectcukierpl
dc.titleSytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polscepl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.