Sytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polsce
dc.contributor.author | Hryszko, Krzysztof | |
dc.contributor.author | Szajner, Piotr | |
dc.date.accessioned | 2014-03-26T13:39:52Z | |
dc.date.available | 2014-03-26T13:39:52Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-383-9 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/3783 | |
dc.description | Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 71 | pl |
dc.description.abstract | Prezentacja sektora cukrowniczego. Światowy rynek cukru. Przemiany strukturalne w polskim sektorze cukrowniczym. Ocena wpływu światowych cen na krajowy rynek cukru. | pl |
dc.language.iso | pl | pl |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | przemysł cukrowniczy | pl |
dc.subject | produkcja | pl |
dc.subject | cena | pl |
dc.subject | rynek | pl |
dc.subject | cukier | pl |
dc.title | Sytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polsce | pl |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Książki / Books [2784]

Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.