Show simple item record

dc.contributor.authorGruda, Mieczysław
dc.contributor.authorRembisz, Włodzimierz
dc.date.accessioned2014-03-31T12:35:23Z
dc.date.available2014-03-31T12:35:23Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-83-7658-433-1
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3810
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 95pl
dc.description.abstractKonkurencyjność w sektorze żywnościowym. Źródła powstawania nowych centrów żywności. Narzędzia do prognozowania i modelowania w sektorze żywnościowym. Rynek żywnościowy w Polsce i UE na tle równowag produkcyjnych. Tendencje zmian w produkcji i konsumpcji żywności do 2030/2050 roku. Przesłanki dla polskiego rynku żywnościowego. Popyt na żywność do 2020 roku. Światowe bezpieczeństwo żywności.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościpl
dc.subjectpopyt na żywnośćpl
dc.subjectkonsumpcja żywnościpl
dc.subjectprodukcja żywnościpl
dc.subjectprognozowaniepl
dc.subjectsektor żywnościowypl
dc.subjectkonkurencyjnośćpl
dc.titleTendencje zmian w światowej, unijnej i polskiej produkcji i konsumpcji żywności do 2030/2050 rokupl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.