Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.date.accessioned2014-04-02T13:36:39Z
dc.date.available2014-04-02T13:36:39Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.isbn978-83-7658-095-1
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/3848
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 180pl
dc.description.abstractZnaczenie wyżywienia dla zdrowia ludności- zalecenia żywieniowe. Analiza spożycia żywności w 20 krajach europejskich. Ocena ilościowego spożycia żywności w krajach UE - zmiany w spożyciu produktów roślinnych i zwierzęcych. Wskaźniki poziomu i struktury wyżywienia. Spożycie żywności a przewlekłe choroby niezakaźne.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectkraje Unii Europejskiejpl
dc.subjectspożycie żywnościpl
dc.subjectspożyciepl
dc.subjectżywnośćpl
dc.titleTendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiejpl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.