Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej
dc.contributor.author | Kwasek, Mariola | |
dc.date.accessioned | 2014-04-02T13:36:39Z | |
dc.date.available | 2014-04-02T13:36:39Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-095-1 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/3848 | |
dc.description | Seria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 180 | pl |
dc.description.abstract | Znaczenie wyżywienia dla zdrowia ludności- zalecenia żywieniowe. Analiza spożycia żywności w 20 krajach europejskich. Ocena ilościowego spożycia żywności w krajach UE - zmiany w spożyciu produktów roślinnych i zwierzęcych. Wskaźniki poziomu i struktury wyżywienia. Spożycie żywności a przewlekłe choroby niezakaźne. | pl |
dc.language.iso | pl | pl |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | kraje Unii Europejskiej | pl |
dc.subject | spożycie żywności | pl |
dc.subject | spożycie | pl |
dc.subject | żywność | pl |
dc.title | Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej | pl |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2915]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.