Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności (3). Potencjał konkurencyjny - wybrane elementy

View/ Open
Date
2013Author
Drożdż, Jadwiga
Firlej, Krzysztof
Juchniewicz, Małgorzata
Judzińska, Agnieszka
Szczepaniak, Iwona
Tereszczuk, Mirosława
Metadata
Show full item recordAbstract
Zróżnicowanie cen konsumenta żywności w Unii Europejskiej. Stan przewag cenowych na rynku wybranych produktów przetwórstwa spożywczego. Stan przewag cenowych na rynku podstawowych produktów rolnictwa. Wpływ Wspólnej Polityki Rolnej na konkurencyjność polskiego przemysłu spożywczego. Klastry a konkurencyjność przemysłu spożywczego. Wzrost konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego poprzez doskonalenie działań w obszarze zarządzania wiedzą.
Collections
- Książki / Books [2816]

Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.