Show simple item record

dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.date.accessioned2014-06-09T09:31:42Z
dc.date.available2014-06-09T09:31:42Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.isbn978-83-60798-97-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4467
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 123pl
dc.description.abstractSpożycie żywności w krajach rozwijających się: Chiny, Indie, Brazylia, Meksyk, Egipt, Maroko, Ghana, Namibia. Zróżnicowanie spożycia żywności w krajach rozwijających się. Samowystarczalność żywnościowa.pl
dc.language.isoplpl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectNamibiapl
dc.subjectGhanapl
dc.subjectMarokopl
dc.subjectEgiptpl
dc.subjectMeksykpl
dc.subjectBrazyliapl
dc.subjectIndiepl
dc.subjectChinypl
dc.subjectkraje rozwijające siępl
dc.subjectsamowystarczalnośćpl
dc.subjectspożycie żywnościpl
dc.subjectspożyciepl
dc.subjectżywnośćpl
dc.titleTendencje w spożyciu żywności w krajach rozwijających się na tle rozwoju społeczno-gospodarczegopl
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.