Show simple item record

dc.contributor.authorMorkis, Grażyna
dc.date.accessioned2014-06-12T07:55:42Z
dc.date.available2014-06-12T07:55:42Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn978-83-60798-89-8
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4499
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 107pl_PL
dc.description.abstractStan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością: Dobra Praktyka higieniczna, Dobra Praktyka Produkcyjna, HACCP. Stan wdrożenia i wdrażania nieobligatoryjnych systemów zarządzania jakością. Wyniki badań ankietowych. Wpływ systemów zarządzania jakością na poziom konkurencyjności ankietowanych msp branży spożywczej.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectzarządzanie jakościąpl_PL
dc.subjectmsppl_PL
dc.subjectHACCPpl_PL
dc.subjectkontrola jakościpl_PL
dc.subjectjakośćpl_PL
dc.subjectproduktpl_PL
dc.subjectprzemysł spożywczypl_PL
dc.titleStan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczegopl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.