Show simple item record

dc.contributor.authorHryszko, Krzysztof
dc.contributor.authorKuzebski, Emil
dc.contributor.authorMickiewicz, Maciej
dc.contributor.authorPieńkowska, Barbara
dc.contributor.authorRembeza, Jerzy
dc.contributor.authorSeremak-Bulge, Jadwiga
dc.contributor.authorSzostak, Stanisław
dc.contributor.authorWołos, Arkadiusz
dc.date.accessioned2014-06-12T16:18:12Z
dc.date.available2014-06-12T16:18:12Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn978-83-60798-68-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4510
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 97pl_PL
dc.description.abstractZmiany ekonomicznych warunków funkcjonowania sektora rybnego: ceny, spożycie, funkcjonowanie rynku. Zmiany krajowej podaży ryb i ich przetworów. Zmiany w handlu zagranicznym. Zmiany struktur produkcyjnych w połowach, produkcji i przetwórstwie ryb: przekształcenia własnościowe, inwestycje, sytuacja ekonomiczno-finansowa. Transmisja cen na rynku ryb.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjecttrendypl_PL
dc.subjectprzetwory rybnepl_PL
dc.subjectpopytpl_PL
dc.subjectpodażpl_PL
dc.subjectcenapl_PL
dc.subjectgospodarka rybackapl_PL
dc.subjectrybołówstwo morskiepl_PL
dc.subjectrybactwopl_PL
dc.titleRozwój rynku ryb i zmiany jego funkcjonowania w latach 1990-2007pl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza, Olsztynpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.