Show simple item record

dc.contributor.authorDrożdż, Jadwiga
dc.contributor.authorJuchniewicz, Małgorzata
dc.contributor.authorSzczególska, Monika
dc.contributor.authorSzczepaniak, Iwona
dc.contributor.authorTereszczuk, Mirosława
dc.date.accessioned2014-06-12T16:31:33Z
dc.date.available2014-06-12T16:31:33Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn978-83-60798-64-5
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4513
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 99pl_PL
dc.description.abstractWyniki handlu zagranicznego produktami rolno-spożywczymi. Rola wymiany zagranicznej w sprzedaży podstawowych działów produkcji rolniczej i poszczególnych branż przemysłu spożywczego. Stan przewag cenowych na rynku podstawowych produktów rolnictwa i wybranych produktów przetwórstwa spożywczego. Analiza zasięgu i poziomu subsydiowania eksportu rolno-spożywczego. Innowacyjność jako czynnik wzrostu konkurencyjności polskiego przemysłu spożywczego. Promocja jako źródło przewag konkurencyjnych polskich producentów żywności.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectproducentpl_PL
dc.subjectkonkurencyjnośćpl_PL
dc.subjectinnowacjapl_PL
dc.subjecteksportpl_PL
dc.subjectsubsydiumpl_PL
dc.subjectcenapl_PL
dc.subjectprzemysł spożywczypl_PL
dc.subjecthandel zagranicznypl_PL
dc.subjectproduktpl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.titleOcena rozwoju konkurencyjności polskich producentów żywności po integracji z Unią Europejskąpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.