Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorGulbicka, Bożena
dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.date.accessioned2014-07-01T08:06:50Z
dc.date.available2014-07-01T08:06:50Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-83-60798-20-1
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4646
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 75pl_PL
dc.description.abstractTendencje w spożyciu żywności. Zróżnicowanie spożycia żywności w gospodarstwie domowym według grup społeczno-ekonomicznych. Stopień zaspokojenia potrzeb żywnościowych w gospodarstwach domowych. Interwencja państwa i instytucji pozarządowych na rzecz poprawy poziomu wyżywienia uboższej ludności. Upodabnianie wzorców konsumpcji żywności. Nadwaga i otyłość na świecie. Żywność regionalna tradycyjna. Ruch "slow food". Rynek żywności ekologicznej.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectżywność ekologicznapl_PL
dc.subjectzapotrzebowanie na żywnośćpl_PL
dc.subjectwzorzecpl_PL
dc.subjectniedożywieniepl_PL
dc.subjectgospodarstwo domowepl_PL
dc.subjectspożyciepl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.titleWpływ globalizacji na wyżywienie ludności w Polscepl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.