Zmiany w sektorze żywnościowym po rozszerzeniu UE

View/ Open
Date
2007Author
Drożdż, Jadwiga
Mroczek, Robert
Szczepaniak, Iwona
Metadata
Show full item recordAbstract
Stan polskiej gospodarki żywnościowej po wejściu do UE. Wpływ WPR na rynki rolne w Polsce. Konkurencyjność polskiego sektora żywnościowego po wejściu. Fundusze publiczne źródłem finansowania inwestycji w polskim przemyśle spożywczym. Znaczenie programów współfinansowanych ze środków UE dla polskiej gospodarki żywnościowej i regionów wiejskich. Przemysł spożywczy w Republice Czeskiej. Doświadczenia węgierskiego sektora rolno-spożywczego związane z integracją z UE. Stan rolnictwa na Słowacji w trzy lata po akcesji do UE. Bułgarski przemysł spożywczy w okresie przedakcesyjnym - trendy i wyzwania. Rumuński sektor rolno-spożywczy - jego przygotowanie do członkostwa w UE. Rozwój sektora żywnościowego po akcesji Litwy do UE. Wpływ akcesji do UE na łotewski sektor żywnościowy. Stan słoweńskiego sektora żywnościowego po akcesji do UE.
Collections
- Książki / Books [2784]

Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.