Ocena konkurencyjności głównych sektorów gospodarki żywnościowej. Wyniki badań ankietowych
dc.contributor.author | Judzińska, Agnieszka | |
dc.contributor.author | Szczególska, Monika | |
dc.contributor.author | Szczepaniak, Iwona | |
dc.date.accessioned | 2014-07-01T17:00:52Z | |
dc.date.available | 2014-07-01T17:00:52Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-60798-06-5 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/4662 | |
dc.description | Seria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 63 | pl_PL |
dc.description.abstract | Przedstawiono wyniki badań ankietowych dotyczących oceny stanu konkurencyjności przedsiębiorstw sektora mięsnego, drobiarskiego, mleczarskiego, zbożowego, chłodniczego i cukierniczego. Dla wszystkich badanych sektorów przeprowadzono analizę SWOT, przedstawiono syntetyczną ocenę konkurencyjności badanych sektorów. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | konkurencja | pl_PL |
dc.subject | przemysł cukierniczy | pl_PL |
dc.subject | przemysł zbożowomłynarski | pl_PL |
dc.subject | przemysł jajczarskodrobiarski | pl_PL |
dc.subject | przemysł mięsny | pl_PL |
dc.title | Ocena konkurencyjności głównych sektorów gospodarki żywnościowej. Wyniki badań ankietowych | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl_PL |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2914]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.