Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorJudzińska, Agnieszka
dc.contributor.authorSzczególska, Monika
dc.contributor.authorSzczepaniak, Iwona
dc.date.accessioned2014-07-01T17:00:52Z
dc.date.available2014-07-01T17:00:52Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-83-60798-06-5
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4662
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 63pl_PL
dc.description.abstractPrzedstawiono wyniki badań ankietowych dotyczących oceny stanu konkurencyjności przedsiębiorstw sektora mięsnego, drobiarskiego, mleczarskiego, zbożowego, chłodniczego i cukierniczego. Dla wszystkich badanych sektorów przeprowadzono analizę SWOT, przedstawiono syntetyczną ocenę konkurencyjności badanych sektorów.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectkonkurencjapl_PL
dc.subjectprzemysł cukierniczypl_PL
dc.subjectprzemysł zbożowomłynarskipl_PL
dc.subjectprzemysł jajczarskodrobiarskipl_PL
dc.subjectprzemysł mięsnypl_PL
dc.titleOcena konkurencyjności głównych sektorów gospodarki żywnościowej. Wyniki badań ankietowychpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.