Show simple item record

dc.contributor.authorSekuła, Alicja
dc.date.accessioned2014-07-04T20:55:22Z
dc.date.available2014-07-04T20:55:22Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.isbn83-88222-77-5
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4702
dc.description.abstractW artykule przedstawiono pozacenowy sposób walki o klienta przez banki - za pomocą jakości, przy czym nacisk położono na jakość tworzoną przez pracowników. Analizie poddano możliwości kreowania jakości przez personel w zależności od tego do jakiej grupy pracowników przynależą, oraz w związku z tym, jakie wymagania powinny im być stawiane.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherAkademia Ekonomiczna w Poznaniupl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/pl/legalcode
dc.subjectjakość technicznapl_PL
dc.subjectjakość funkcjonalnapl_PL
dc.subjectjakość usługpl_PL
dc.subjectusługi bankowepl_PL
dc.subjectcechy usługpl_PL
dc.subjectusługipl_PL
dc.titleWpływ personelu na jakość usług bankowychpl_PL
dc.title.alternativeMarketing usług profesjonalnychpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationPolitechnika Gdańskapl
dc.description.epersonAlicja Sekuła
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Creative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska