dc.contributor.author | Sekuła, Alicja | |
dc.date.accessioned | 2014-07-04T20:55:22Z | |
dc.date.available | 2014-07-04T20:55:22Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.isbn | 83-88222-77-5 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/4702 | |
dc.description.abstract | W artykule przedstawiono pozacenowy sposób walki o klienta przez banki - za pomocą jakości, przy czym nacisk położono na jakość tworzoną przez pracowników. Analizie poddano możliwości kreowania jakości przez personel w zależności od tego do jakiej grupy pracowników przynależą, oraz w związku z tym, jakie wymagania powinny im być stawiane. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Akademia Ekonomiczna w Poznaniu | pl_PL |
dc.rights | Creative Commons Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/pl/legalcode | |
dc.subject | jakość techniczna | pl_PL |
dc.subject | jakość funkcjonalna | pl_PL |
dc.subject | jakość usług | pl_PL |
dc.subject | usługi bankowe | pl_PL |
dc.subject | cechy usług | pl_PL |
dc.subject | usługi | pl_PL |
dc.title | Wpływ personelu na jakość usług bankowych | pl_PL |
dc.title.alternative | Marketing usług profesjonalnych | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | pl_PL |
dc.contributor.organization | Politechnika Gdańska | pl |
dc.description.eperson | Alicja Sekuła | |
dc.rights.DELETETHISFIELD | info:eu-repo/semantics/openAccess | |