Show simple item record

dc.contributor.authorSkarżyńska, Aldona
dc.contributor.authorZiętek, Izabela
dc.contributor.authorAugustyńska-Grzymek, Irena
dc.contributor.authorNachtman, Grażyna
dc.contributor.authorCholewa, Marcin
dc.contributor.authorMaciszewski, Paweł
dc.date.accessioned2014-07-14T10:02:28Z
dc.date.available2014-07-14T10:02:28Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.isbn83-89666-58-8
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4763
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 33pl_PL
dc.description.abstractOrganizacja badań w ramach systemu AGROKOSZTY w 2005 r. Rozwój rolnictwa ekologicznego - stan i perspektywy. Produkcja, koszty i nadwyżka bezpośrednia dla wybranych produktów rolniczych: pszenicy jarej, mieszanki zbożowej jarej, owsa, kukurydzy na ziarno, bobiku i łubinu słodkiego, buraków cukrowych, ziemniaków jadalnych, żywca wieprzowego. Produkcja, koszty i nadwyżka bezpośrednia uzyskana z działalności badanych w gospodarstwach ekologicznych. Taksonomiczna ocena wybranych działalności produkcyjnych.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectnadwyżka bezpośredniapl_PL
dc.subjectgospodarstwo ekologicznepl_PL
dc.subjectwskaźnik ekonomicznypl_PL
dc.subjectzwierzę rzeźnepl_PL
dc.subjectświniapl_PL
dc.subjectroślina motylkowapl_PL
dc.subjectziemniakpl_PL
dc.subjectburak cukrowypl_PL
dc.subjectroślina zbożowapl_PL
dc.subjectdochódpl_PL
dc.subjectwielkość produkcjipl_PL
dc.subjectkosztypl_PL
dc.subjectgospodarstwo rolne prywatnepl_PL
dc.titleProdukcja, koszty i nadwyżka bezpośrednia wybranych produktów rolniczych w 2005 rokupl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.