Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorMorkis, Grażyna
dc.date.accessioned2014-07-14T12:11:33Z
dc.date.available2014-07-14T12:11:33Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.isbn83-89666-33-2
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4778
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 20pl_PL
dc.description.abstractStan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego po roku od wstąpienia Polski do UE - Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), System Analiz Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontrolnych (HACCP). Stan wdrożenia i wdrażania nieobligatoryjnych systemów zarządzania jakością - ISO 9000.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectISOpl_PL
dc.subjectHACCPpl_PL
dc.subjectzarządzanie jakościąpl_PL
dc.subjectkontrola jakościpl_PL
dc.subjectjakość produktupl_PL
dc.titleSystemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczegopl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.