Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
dc.contributor.author | Morkis, Grażyna | |
dc.date.accessioned | 2014-07-14T12:11:33Z | |
dc.date.available | 2014-07-14T12:11:33Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.isbn | 83-89666-33-2 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/4778 | |
dc.description | Seria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 20 | pl_PL |
dc.description.abstract | Stan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego po roku od wstąpienia Polski do UE - Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), System Analiz Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontrolnych (HACCP). Stan wdrożenia i wdrażania nieobligatoryjnych systemów zarządzania jakością - ISO 9000. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | ISO | pl_PL |
dc.subject | HACCP | pl_PL |
dc.subject | zarządzanie jakością | pl_PL |
dc.subject | kontrola jakości | pl_PL |
dc.subject | jakość produktu | pl_PL |
dc.title | Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl_PL |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2912]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.