Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorFigiel, Szczepan
dc.contributor.authorKuberska, Dominika
dc.contributor.authorKufel, Justyna
dc.date.accessioned2014-07-22T09:10:13Z
dc.date.available2014-07-22T09:10:13Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-476-8
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4872
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 15.1pl_PL
dc.description.abstractEkonomiczna istota koncepcji klastrów. Kluczowe uwarunkowania powstawania i rozwoju klastrów rolno-żywnościowych w Polsce: ekonomiczne (podażowe, popytowe, strukturalne), instytucjonalne. Identyfikacja i przestrzenne rozmieszczenie klastrów rolno-żywnościowych. Przykłady światowych klastrów rolno-żywnościowych: kalifornijski klaster produkcji wina, holenderski klaster kwiatów.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectkonkurencyjnośćpl_PL
dc.subjectklasterpl_PL
dc.subjectintegracjapl_PL
dc.subjecttrendypl_PL
dc.titleAn analysis of conditions and the state of development of the agri-food clusters in Polandpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.