Show simple item record

dc.contributor.authorFigiel, Szczepan
dc.contributor.authorKuberska, Dominika
dc.contributor.authorKufel, Justyna
dc.date.accessioned2014-07-22T09:10:13Z
dc.date.available2014-07-22T09:10:13Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-476-8
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/4872
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 15.1pl_PL
dc.description.abstractEkonomiczna istota koncepcji klastrów. Kluczowe uwarunkowania powstawania i rozwoju klastrów rolno-żywnościowych w Polsce: ekonomiczne (podażowe, popytowe, strukturalne), instytucjonalne. Identyfikacja i przestrzenne rozmieszczenie klastrów rolno-żywnościowych. Przykłady światowych klastrów rolno-żywnościowych: kalifornijski klaster produkcji wina, holenderski klaster kwiatów.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectkonkurencyjnośćpl_PL
dc.subjectklasterpl_PL
dc.subjectintegracjapl_PL
dc.subjecttrendypl_PL
dc.titleAn analysis of conditions and the state of development of the agri-food clusters in Polandpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.