Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-3 z 3
Wybrane aspekty konkurencyjności polskich producentów żywności
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy, 2008)
Rozwój i konkurencyjność przedsiębiorstw przemysłu rolno-spożywczego w dobie
pełnego członkostwa Polski w strukturach rynku rolnego Unii Europejskiej muszą być
podparte celowo skonstruowaną metodyką programowania. Powinna ...
Produkcja używek,napojów bezalkoholowych,słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2018)
Celem pracy jest przedstawienie zmian, jakie nastąpiły w produkcji i strukturach branż przemysłu spożywczego zajmujących się produkcją napojów (alkoholowych i bezalkoholowych), wyrobów tytoniowych, cukierniczych i ...
Innovation performance of the Polish agri-food sector: key determinants and prospects for improvements
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017)
The aim of the monograph is to discuss selected aspects of innovation performance of the Polish agri-food sector and highlight its key determinants and prospects for improvements. Chapters: Innovativeness and competitiveness ...