Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorBrzostek-Kasprzak, Bożena
dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.contributor.authorObiedzińska, Agnieszka
dc.contributor.authorObiedziński, Mieczysław W.
dc.date.accessioned2014-11-27T19:26:20Z
dc.date.available2014-11-27T19:26:20Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-83-7658-398-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/5849
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 80.pl_PL
dc.description.abstractPopyt na żywność ekologiczną. Jakość żywności ekologicznej. Regulacje prawne dotyczące rolnictwa ekologicznego. System kontroli i certyfikacji w rolnictwie ekologicznym. Żywność konwencjonalna i żywność ekologiczna w aspekcie bezpieczeństwa żywności.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościpl_PL
dc.subjectżywność konwencjonalnapl_PL
dc.subjectrolnictwo ekologicznepl_PL
dc.subjectżywność ekologicznapl_PL
dc.subjectjakośćpl_PL
dc.subjectpopytpl_PL
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (21). Żywność ekologiczna - regulacje prawne, system kontroli i certyfikacjipl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.