Show simple item record

dc.contributor.authorBrzostek-Kasprzak, Bożena
dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.contributor.authorObiedzińska, Agnieszka
dc.contributor.authorObiedziński, Mieczysław W.
dc.date.accessioned2014-11-27T19:26:20Z
dc.date.available2014-11-27T19:26:20Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-83-7658-398-3
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/5849
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 80.pl_PL
dc.description.abstractPopyt na żywność ekologiczną. Jakość żywności ekologicznej. Regulacje prawne dotyczące rolnictwa ekologicznego. System kontroli i certyfikacji w rolnictwie ekologicznym. Żywność konwencjonalna i żywność ekologiczna w aspekcie bezpieczeństwa żywności.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościpl_PL
dc.subjectżywność konwencjonalnapl_PL
dc.subjectrolnictwo ekologicznepl_PL
dc.subjectżywność ekologicznapl_PL
dc.subjectjakośćpl_PL
dc.subjectpopytpl_PL
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (21). Żywność ekologiczna - regulacje prawne, system kontroli i certyfikacjipl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.