Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-2 z 2
Kompetencje kulinarne pracowników gospodarstw agroturystycznych
(Dział Wydawnictw i Publikacji Wyższej Szkoły Wychowania Fizycznego i Turystyki w Białymstoku, 2013)
Potrzeba tworzenia nowych produktów turystycznych, wymagania klientów - gości i coraz większa konkurencja stały się podstawą do projektowania nowych rozwiązań żywieniowych w agro gospodarstwach. Im smaczniejsze potrawy ...
Zdrowotne i regeneracyjne funkcje wybranych gospodarstw agroturystycznych południowej części województwa podlaskiego
(Dział Wydawnictw i Publikacji Wyższej Szkoły Wychowania Fizycznego i Turystyki w Białymstoku, 2014)
Świadomość budowania profilaktyki i zachowania zdrowia oraz zwiększające się potrzeby klientów–gości, a także coraz większa
konkurencja zmobilizowały właścicieli obiektów agroturystycznych do podwyższania jakości świadczonych ...