Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-7 z 7
The possbilities of applying statisical methods to the process of enhancing quality management of chicken fodder production
(Publishing and Press Association of Universitas Russia, Saint- Petersburg, 2008)
Charakterystyka przemysłu zbożowo-młynarskiego w Polsce
(Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2010)
W opracowaniu dokonano charakterystyki przetwórstwa zbożowego w Polsce
w latach 2001-2008. Zawarto w niej dane dotyczące rynku zbóż, liczby młynów i ich struktury
oraz wielkości dokonywanych przemiałów zarówno w skali ...
ISO 22000 international standard in food safety management in the production of bread with additives
(Novosibirsk State Technical University, 2009)
The proposed research shows the necessity of applying the rule of HACP to
baking production on the example of mixed bread ' with additives (vital gluten vitamin C).
To this end a 12- tage procedure in accordance with the ...
Wykorzystanie metody FAM do badania i oceny mieszanek mąk w systemie FMC – FAM
(Przemysł Zbożowo-Młynarski, 2006)
Implementation of the food safety management system in enterprises producing packaging materials on the example of a printing house for self-adhesive labels
(Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji (SMJiP), Częstochowa, 2012)
Próba wzbogacenia pieczywa pszennego
(Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2009)