Przeglądaj Książki / Books według tematu "HACCP"
Wyświetlanie pozycji 1-6 z 6
-
Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2009)Rozwój systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. Trudności i bariery wdrażania systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. Ocena poziomu i rodzaj nakładów ... -
Monitorowanie oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego. Synteza z realizacji tematu III
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2010)Monitorowanie stanu wdrożenia systemów zarządzania jakością i ich wpływu na konkurencyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego: stan wdrożenia i wdrażania systemów zarządzania jakością; wpływ tych systemów na koszty ... -
Raport z monitoringu wpływu systemów zarządzania jakością na koszty produkcji, działalność marketingową i integrację pionową przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2008)Plan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością w przemyśle spożywczym. Stan wdrożenia i i wdrażania obligatoryjnych i nieobligatoryjnych systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach objętych ... -
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2008)Stan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością: Dobra Praktyka higieniczna, Dobra Praktyka Produkcyjna, HACCP. Stan wdrożenia i wdrażania nieobligatoryjnych systemów zarządzania jakością. Wyniki ... -
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)Stan wdrożenia i wdrażania systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. Inwestycje w przemyśle spożywczym w latach 2000-2005. Eksport przemysłu spożywczego w latach 2003-2005. Wpływ wdrożonych ... -
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2005)Stan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego po roku od wstąpienia Polski do UE - Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej ...