Wyświetlanie pozycji 1-3 z 3

    • Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego 

      Chechelski, Piotr; Drożdż, Jadwiga; Karaś, Wioletta; Morkis, Grażyna; Rycombel, Danuta; Sokołowski, Andrzej (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)
      Stan wdrożenia i wdrażania systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. Inwestycje w przemyśle spożywczym w latach 2000-2005. Eksport przemysłu spożywczego w latach 2003-2005. Wpływ wdrożonych ...
    • Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego 

      Morkis, Grażyna (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2005)
      Stan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego po roku od wstąpienia Polski do UE - Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej ...
    • Wpływ dopłat bezpośrednich i innych instrumentów Wspólnej Polityki Rolnej na polskie rynki rolno-spożywcze 

      Chudoba, Łucja; Dzwonkowski, Wiesław; Gburczyk, Sławomir; Łopaciuk, Wiesław; Mierwiński, Janusz; Pieniądz, Agata; Rycombel, Danuta; Smoleński, Tomasz; Smoleński, Zygmunt; Urban, Roman (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)
      Obowiązujące regulacje WPR i ich wpływ na sytuację na rynku: zbóż, cukru, mięsa, mleka, owoców i warzyw, skrobi ziemniaczanej, napojów i produktów wtórnego przetwórstwa spożywczego. Wpływ polityki jakościowej UE na przemiany ...