Przeglądaj Książki / Books według tematu "jakość produktu"
Wyświetlanie pozycji 1-3 z 3
-
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)Stan wdrożenia i wdrażania systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. Inwestycje w przemyśle spożywczym w latach 2000-2005. Eksport przemysłu spożywczego w latach 2003-2005. Wpływ wdrożonych ... -
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2005)Stan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego po roku od wstąpienia Polski do UE - Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej ... -
Wpływ dopłat bezpośrednich i innych instrumentów Wspólnej Polityki Rolnej na polskie rynki rolno-spożywcze
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)Obowiązujące regulacje WPR i ich wpływ na sytuację na rynku: zbóż, cukru, mięsa, mleka, owoców i warzyw, skrobi ziemniaczanej, napojów i produktów wtórnego przetwórstwa spożywczego. Wpływ polityki jakościowej UE na przemiany ...