Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-2 z 2
Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego (1)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2011)
Rozwój produkcji przemysłu spożywczego. Wartość produkcji sprzedanej i wartość dodana. Wydajność pracy, zatrudnienie i wynagrodzenia. Inwestycje, majątek przedsiębiorstw i produktywność przemysłu spożywczego i głównych ...
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności (1)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2011)
Wyniki handlu zagranicznego produktami rolno-spożywczymi. Wskaźnikowa ocena międzynarodowej konkurencyjności przemysłu spożywczego. Wskaźnikowa ocena konkurencyjności handlu produktami rolno-spożywczymi. Stan przewag ...