Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-2 z 2
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (21). Żywność ekologiczna - regulacje prawne, system kontroli i certyfikacji
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2013)
Popyt na żywność ekologiczną. Jakość żywności ekologicznej. Regulacje prawne dotyczące rolnictwa ekologicznego. System kontroli i certyfikacji w rolnictwie ekologicznym. Żywność konwencjonalna i żywność ekologiczna w ...
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (20). Wybrane zagadnienia zrównoważonego rozwoju rolnictwa
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2013)
Idea zrównoważonego rozwoju jako płaszczyzna współpracy środowisk naukowych. Konkurencyjność celów ekologicznych i ekonomicznych w rolnictwie. Zróżnicowanie warunków przyrodniczych i organizacyjnych produkcji rolniczej w ...