Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-3 z 3
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (47). Zrównoważone systemy żywnościowe
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2018)
W monografii przedstawiono zagadnienia dotyczące: systemów jakości żywności wraz z ich elementami składowymi i typologią, czynników decydujących o ewolucji modeli konsumpcji oraz sił napędowych zaistniałych zmian, żywności ...
From the research on socially-sustainable agriculture (48)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2018)
From the research on socially-sustainable agriculture (49). Sustainable food systems
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2018)
The monograph presents the following issues: food quality systems with their
components and typology, factors determining the evolution of consumption patterns
and driving forces of existing changes, high-quality food ...