Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-4 z 4
Import produktów rolno-spożywczych uznanych za wrażliwe
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2005)
Metoda oceny tendencji rozwoju przywozu i kształtowania się cen importowych. Cła w imporcie produktów rolno-żywnościowych "wrażliwych" przed akcesją do UE. Zmiany wolumenu importu po przystąpieniu do UE. Relacje importu i ...
Import produktów rolno-spożywczych uznanych za wrażliwe (2)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)
Zmiany wolumenu importu produktów uznanych za wrażliwe. Zmiany cen w imporcie analizowanych produktów rolnych i spożywczych. Relacje importu i produkcji objętych analizą artykułów rolnych i spożywczych oraz zmiany salda ...
Import produktów rolnych i spożywczych uznanych za wrażliwe (4)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2008)
Zmiany wolumenu importu produktów rolnych i spożywczych uznanych za wrażliwe i udziału importu w ich produkcji. Zmiany cen importowanych produktów uznanych za wrażliwe. Wartość importu. Salda handlu zagranicznego, relacje ...
Import produktów rolnych i spożywczych objętych przed akcesją specjalną klauzulą ochronną (SSG) (5)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2009)
Produkty wymagające głębszej ochrony i mechanizm SSG. Produkty objęte badaniem. Metodyka. Zmiany wolumenu importu produktów rolnych i spożywczych uznanych przed akcesją za wymagające głębokiej ochrony w imporcie. Zmiany ...