Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-2 z 2
Wybrane aspekty konkurencyjności polskich producentów żywności
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy, 2008)
Rozwój i konkurencyjność przedsiębiorstw przemysłu rolno-spożywczego w dobie
pełnego członkostwa Polski w strukturach rynku rolnego Unii Europejskiej muszą być
podparte celowo skonstruowaną metodyką programowania. Powinna ...
Rozwój przemysłu rolno-spożywczego w sektorze agrobiznesu i jego determinanty
(Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, 2008-09-01)
Rozprawa habilitacyjna
Autor: dr Krzysztof Firlej
Tytuł: Rozwój przemysłu rolno – spożywczego w sektorze agrobiznesu i jego determinanty
Streszczenie
W przedstawionej pracy autor analizuje stan rozwoju przemysłu ...