Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-3 z 3
Stan polskiej gospodarki żywnościowej po przystąpieniu do Unii Europejskiej. Raport 4
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007)
Makroekonomiczne i rynkowe uwarunkowania rozwoju gospodarki żywnościowej: makroekonomia, rozwój cen w sektorze rolno-spożywczym, wsparcie finansowe rolnictwa i przemysłu spożywczego. Popyt na żywność i inne produkty ...
Wpływ globalizacji na wyżywienie ludności w Polsce
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007)
Tendencje w spożyciu żywności. Zróżnicowanie spożycia żywności w gospodarstwie domowym według grup społeczno-ekonomicznych. Stopień zaspokojenia potrzeb żywnościowych w gospodarstwach domowych. Interwencja państwa i ...
Import produktów rolnych i spożywczych uznanych za wrażliwe (3)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007)
Zmiany wolumenu importu produktów rolnych i spożywczych uznanych za wrażliwe. Zmiany cen w imporcie analizowanych produktów rolnych i spożywczych. Wartość importu produktów uznanych za wrażliwe. Zmiany salda handlu ...