Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-2 z 2
Ekonomiczne i społeczne uwarunkowania rozwoju polskiej gospodarki żywnościowej po wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej (Synteza)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2010)
Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym. Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa. Monitorowania oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego. Polskie gospodarstwa rolnicze w ...
Konkurencyjność gospodarki żywnościowej w warunkach globalizacji i integracji europejskiej
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2012)
Polityka rolna wobec konkurencyjności ekonomicznej i społecznej. Konkurencyjność oraz postęp w polskim rolnictwie i projekcja średnioterminowa. Tendencje rozwojowe i konkurencyjność przemysłu spożywczego. Wpływ instrumentów ...