• English 
    • English
    • polski
  • Help
  • Login
    • English
    • polski
Search 
  •   CeON Repository Home
  • Repozytorium CeON
  • Książki / Books
  • Search
  •   CeON Repository Home
  • Repozytorium CeON
  • Książki / Books
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-4 of 4

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności (5) Synteza 

Ambroziak, Łukasz; Bednarz, Joanna; Juchniewicz, Małgorzata; Morkis, Grażyna; Szczepaniak, Iwona; Tereszczuk, Mirosława; Bułkowska, Małgorzata (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2014)
System "konkurencyjność" - wybrane aspekty teoretyczne i empiryczne. Wyniki handlu zagranicznego produktami rolno-spożywczymi. Ocena pozycji konkurencyjnej Polski w handlu zagranicznym produktami rolno-spożywczymi na ...
Thumbnail

Wsparcie publiczne i konkurencyjność polskiej gospodarki żywnościowej 

Chechelski, Piotr; Grochowska, Renata; Wigier, Marek (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2014)
Państwo i system regulacji w gospodarce i rolnictwie. Poziom i struktura wsparcia rolnictwa UE na tle innych krajów i ugrupowań. Ocena funkcjonowania instrumentów WPR w UE i w Polsce. Cele i instrumenty WPR w Polsce w ...
Thumbnail

Osiągnięcia i wyzwania w gospodarce żywnościowej oraz na obszarach wiejskich w 10 lat po rozszerzeniu UE 

Kowalski, Andrzej; Wigier, Marek; Dudek, Michał (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2014)
Regulacje, rynki i efektywność ekonomiczna w kontekście zrównoważonego rozwoju i bezpieczeństwa żywnościowego. Kapitalizacja subsydiów w rolnictwie, zmiany liczby gospodarstw osób fizycznych ze zdolnością konkurencyjną. ...
Thumbnail

Achievements and challenges in the food sector and rural areas during the 10 years after EU enlargement 

Kowalski, Andrzej; Wigier, Marek; Bułkowska, Małgorzata (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2014)
Regulacje, rynki i efektywność ekonomiczna w kontekście zrównoważonego rozwoju i bezpieczeństwa żywnościowego. Kapitalizacja subsydiów w rolnictwie, zmiany liczby gospodarstw osób fizycznych ze zdolnością konkurencyjną. ...

Contact Us | Terms of Use | Requirements | DSpace software
Logo i napis Platforma Otwartej Nauki - przeniesienie do strony głównej serwisuLogo ICM UW - przeniesienie do strony głównej serwisu
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsAffiliationTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsAffiliationTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorWigier, Marek (3)Bułkowska, Małgorzata (2)Kowalski, Andrzej (2)Ambroziak, Łukasz (1)Bednarz, Joanna (1)... View MoreAffiliationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy (4)Subject
konkurencyjność (4)
przemysł spożywczy (4)
WPR (4)
Polska (3)Bułgaria (2)... View MoreDate Issued
2014 (4)
License
Dozwolony użytek (4)

Contact Us | Terms of Use | Requirements | DSpace software
Logo i napis Platforma Otwartej Nauki - przeniesienie do strony głównej serwisuLogo ICM UW - przeniesienie do strony głównej serwisu